Testimonials - Succesverhalen

Trainingen

Wat een energie en levenservaring brengt Satcha met zich mee. Vanuit haar opleidingen, eigen leven en invoelende karakter kan ze mensen verder brengen met inzichten. Haar taalgebruik is helder, haar adviezen gericht maar nooit veroordelend en haar plezier in het leven is aanstekelijk.

Marijke - media trainer

Coaching

Ik wist niet meer wat ik wilde en was niet meer blij op de werkvloer. Coaching van Somega heeft mij geholpen om de eerste stappen vooruit te maken. Nu durf ik weer achter mijn ideeën te staan. Daarnaast heb ik iemand gevonden die er voor mij is met frisse moed, inspiratie en kracht! 

Jessica - Woonbegeleider

Trainingen

Wij wilden als team van de afdeling onze klanten beter te woord staan in het treffen van een betalingsregeling. Meestal komt de klant dan met een een wirwar van problemen en emoties en we wisten niet hoe we daarmee om moesten gaan. Wij zijn geen hulpverleners. Sjaak en Satcha hebben ons door de trainingen fantastisch op weg geholpen!

Willem - Teamleider

Coaching

Coaching van Somega zette mij terug in mijn kracht! Er werd gekeken naar mij als persoon en ik had het gevoel dat ik echt gezien werd als iemand met kwaliteiten en talenten.


Tineke - Schuldhulpverlener 

Trainingen

Prachtige sparringpartner, goede luisteraar. Haar ervaring is omgezet in kracht, mooi voorbeeld voor iedereen!Elena - Teamleider

Coaching

Ik ging door een moeilijke periode op werk. Ik ging van 'gewoon medewerker' naar teamleider. Binnen mijn team viel dat niet goed. Coaching van Somega heeft mij geholpen om mij stabiel te laten staan te midden van de weerstand in de veranderingen en weer aan te sluiten bij mijn team. Ik geniet nu weer van mijn werk en mijn teamleden.

Sania - teamleider psychiatrie

Coaching

Ik had een grote zorgtaak thuis als mantelzorger. Ik had al vaker gesprekken gehad met een coach, maar het bewegingsdeel binnen Somega heeft echt een grote meerwaarde gehad voor mij. Ik ben fit en stabiel. En heb energie om alle uitdagingen in mijn werk en thuis op te vangen!

Ellen - maatschappelijk werkster 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!