Het Somega team

Satcha Maduro-Valies
Founder / Lifecoach

In 2003 studeerde Satcha af als bedrijfsmaatschappelijk werkster aan de Hogeschool van Utrecht.

Inmiddels heeft Satcha ruim 12 jaar ervaring in het maatschappelijk sociaal vakgebied als bedrijfs-, school- en algemeen maatschappelijk werkster. Tevens werkte zij als sociaal ondernemer in Amsterdam Noord waar zij sociale projecten ontwikkelde èn leidde voor speciale doelgroepen. Daarnaast is zij werkzaam geweest als vrijwilliger bij het Leger des Heils en bij stichting Doras.

 
Francis Maduro
Facilitair ondersteuner

Francis is de echtgenoot van Satcha. Hij is de drijvende, ondersteunende en mentale kracht achter Satcha.

Hij is niet alleen een zeer begaafd kunstenaar, maar ook een man die van aanpakken weet. Iedere keer weer zorgt hij voor de faciliteiten voor de eindpresentaties, voorbereiding van coachingsgesprekken en de logistieke opdrachten. Met veel liefde en toewijding staat hij achter zijn vrouw.

Rita Gemerts
Personal trainer / Sport coach

Rita’s persoonlijkheid staat synoniem voor kracht, stabiliteit en discipline.

Met een CIOS diploma en gedegen cursussen ter bevordering van haar deskundigheid, is zij al 23 jaar actief binnen het vak sporten en bewegen. Met veel bewogenheid en geduld voert zij haar werk uit. Van personal trainer tot groepswerk.

Rita weet zich als geen ander aan te passen aan de persoon, of de groepsdynamiek. Als eigenaar van haar bedrijf RAY-action Sport & Bewegen is zij inmiddels een begrip geworden in Amsterdam. Met een bom aan kennis en ervaring begeleidt en coacht zij met een bewogen hart de cliënten binnen het beweegprogramma van Somega.

Sjaak Boon
Adviseur / trainer / coach

Ik ben adviseur en trainer. Ik begeleid en ondersteun organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Het zoeken naar oplossingen voor verschillende vraagstukken op het gebied van leren en veranderen is mijn passie. Het betrekken van ervaringsdeskundigheid (burgers, patiënten of cliënten) vind ik zeer belangrijk. Daarmee wordt een leeromgeving gecreëerd waarin iedereen mee kan doen.

Ik ben verbindend en sluit aan: dat legt een stevige basis om de juiste vragen te stellen en tot de kern van het vraagstuk te komen. Ik ben een doorzetter, nauwkeurig en werk methodisch. Dat geeft het vertrouwen dat we samen de opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Ik vraag door, maar neem niet over. Steeds probeer ik verbinding te maken tussen mensen en hun omgeving. Daar heb ik heel veel plezier in: ik geloof in de kracht van eigen oplossingen. Sjaak is CRKBO geregistreerd docent.

crkbo_docent

We horen graag van je!

Heb je vragen voor Somega of wil je informatie over onze diensten stel ze dan gerust en wij nemen contact met je op

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!